Deelnemers Ondernemerslounge 2023 (RTLZ)

Ondernemerlounge (RTLZ) werd in 2023 mede mogelijk gemaakt door onderstaande deelnemers en sponsoren.

De deelnemers en sponsoren uit 2020 (seizoen 1 en 2) treft u aan op deze pagina.
De deelnemers en sponsoren uit 2021 (seizoen 3 t/m 5) treft u aan op deze pagina.
De deelnemers en sponsoren uit 2022 (seizoen 6 t/m 8) treft u aan op deze pagina.
De deelnemers en sponsoren uit 2024 (vanaf seizoen 11) treft u aan op deze pagina.


undefined

Kasteel Hoekelum | S9 t/m 11

Bezoek de website

Voor de geschiedenis van Kasteel Hoekelum te Bennekom, nabij Ede, gaan we terug naar de veertiende eeuw. Toen telde het landgoed maar liefst 2.000 hectare! In 1819 kwam het kasteel in het bezit van één van de oudste, nog levende, adellijke geslachten van ons land: de familie Van Wassenaer. Het is vandaag de dag eigendom van het Geldersch Landschap en wordt gerund door gastvrouw Esther van Holland en chef-kok Henk Jan van Ee. De studio van Ondernemerslounge is sinds seizoen 9 (begin 2023) gesitueerd in het koetshuis van het kasteel. Meer informatie: www.kasteelhoekelum.nl.


undefined

Jan Frantzen | S1 t/m 4 en 6 t/m 11

Bezoek de website

Al meer dan veertig jaar ontwerpt Jan Frantzen zeer luxe meubelen met een eigen signatuur, vooral uitgevoerd in massief mahoniehout. U kunt bij dit familiebedrijf van vader en zoon Frantzen terecht voor 'art deco'-meubilair en voor klassieke ontwerpen. De meubels zijn prachtig gekleurd. In de showroom van Jan Frantzen, in Zevenhuizen, vindt u onder meer statige bureaus, kasten, tafels en zitmeubelen. Vanaf seizoen 1 is Jan Frantzen onze vaste partner op het gebied van het talkshowmeubilair. Ook in Kasteel Hoekelum is het meubilair verzorgd door Jan Frantzen. Meer informatie: www.janfrantzen.nl


undefined

Flowercrush | S9 t/m 11

Bezoek de website

Flowercrush is dé specialist op het gebied van topkwaliteit zijdebloemen. Deze kunstbloemen zijn aanzienlijk minder schadelijk voor mens en milieu dan verse bloemen. Ze zien er bovendien prachtig uit, zijn zeer kleurvast en zijn op de lange termijn uiteraard ook goedkoper dan verse boeketten. Niet alleen als particulier kunt u bij het bedrijf terecht, want het bevlogen team van Flowercrush adviseert bedrijven ook bij het bewerkstelligen van een kleurrijke kantoorinrichting. Op de talkshowset van Ondernemerslounge ziet u wekelijks zijden bloemen van Flowercrush staan. Meer informatie: www.flowercrush.nl.


undefined

Mekelenkamp / Plantenman.nl | S9 en 10

Bezoek de website

Sinds haar oprichting in 1983 houdt Mekelenkamp, tegenwoordig ook bekend als Plantenman.nl, zich bezig met de verkoop van kunstplanten en levende planten, ook aan bedrijven. Onderzoeken wijzen uit dat de ideale werkplek bestaat uit een groene omgeving. Mekelenkamp biedt dan ook diverse professionele oplossingen aan voor het creëren van een plantrijke kantooromgeving. In de studio van Ondernemerslounge, welke te vinden is in het koetshuis van Kasteel Hoekelum, zijn de fraaie (groene) planten - u vermoedt het vast al - neergezet door Mekelenkamp. Meer informatie: www.plantenman.nl.


undefined

Buena Vida Supercars | S3, 4 en 9

Bezoek de website

Bij Buena Vida Supercar Verhuur (tegenwoordig ook: Buena Vida Supercars), een initiatief van autofanaticus Danny Vijverberg, kunt u exclusieve auto's huren van merken als Aston Martin, Dodge, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Mercedes, Porsche en Rolls Royce. U kunt een 'experience-rit' boeken, of u huurt een dag of zelfs een week een supercar. En wat te denken van een (zaken)reis maken met een sportwagen? In Ondernemerslounge verzorgt Buena Vida regelmatig de luxe auto's, waarmee onze presentatoren arriveren op de plaats van bestemming. Meer informatie: www.buenavida.nl


undefined

Den Leeuw Koffie Groep | S1 t/m 3, 9 en 10

Bezoek de website

Den Leeuw Koffie Groep biedt kwaliteitskoffie en richt zich hierbij primair op horecazaken en het bedrijfsleven, maar ook op particulieren. Het eigen label DEN LEEUW heeft een rijke historie van Hollandsche Meesterbranders, is stijlvol verpakt en verkrijgbaar in vier smaakvolle varianten. Met IL LEONE haalt u heerlijke Italiaanse espresso in huis. LOVE 100% Organic Coffee is een fairtrade kwaliteitsproduct van hand-geplukte koffiebonen in een duurzame verpakking. Den Leeuw Koffie Groep verzorgt vaak de koffie in de talkshow Ondernemerslounge. Meer informatie: www.denleeuwtwente.nl.


undefined

OGER Luxury Menswear | S3 t/m 11

Bezoek de website

OGER werd in 1990 opgericht en groeide - vanuit de Amsterdamse P.C. Hooftstraat - uit tot het luxe herenmode-bedrijf dat het vandaag de dag is, met vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Antwerpen. De stijladviseurs van OGER voorzien de Nederlandse man, die steeds meer modebewust wordt, van fraaie kleding van de beste Italiaanse merken zoals Santoni, Corneliani en Cesare Attolini. OGER heeft daarnaast eigen kledinglijnen. Vanaf seizoen 3 van Ondernemerslounge wordt presentator Maurice Vollebregt door OGER gekleed. Meer informatie: www.oger.nl.


undefined

Gino Mac Gillavry Photography | S1 t/m 11

Ga naar Instagram

Gino Mac Gillavry Photography staat voor 'special moments frozen in time - each photograph telling you its own story'. Wat bij fotograaf Gino Mac Gillavry dertig jaar geleden als een hobby begon, is vandaag de dag zijn professie. Hij werd als fotograaf onder meer - in binnen- en buitenland - ingehuurd voor modeshows, VIP celebrity events, voetbalwedstrijden, paardensport, Formule 1, zeilregatta's, beurzen en exclusieve feesten. Mac Gillavry is de huisfotograaf van Ondernemerslounge en legt de sfeer van de opnames met veel enthousiasme vast. Meer informatie: Instagram.


undefined

Groeikapitaal.nl | S5, 6, 10 en 11

Bezoek de website

Groeikapitaal B.V. - tevens handelend onder de namen Groeikapitaal.nl en Startupkapitaal.nl - is een besloten, private investeringsmaatschappij die durfkapitaal investeert in start-ups (venture capital) en scale-ups (private equity). Het bedrijf is in staat om kleine tot middelgrote investeringen voor haar rekening te nemen. Bij grotere investeringen werkt Groeikapitaal.nl o.a. samen met Nxchange / Bondex. Wellicht de bekendste participatie van Groeikapitaal.nl is een 75%-deelname in de veelbelovende food startup Wrapid, die een wrap met een bodem heeft ontwikkeld. Meer informatie: www.groeikapitaal.nl.


undefined

Wrapid | S5 t/m 8, 10 en 11

Bezoek de website 

Wrapid is een kansrijke food startup die een wrap met een gesloten onderkant en een easy-to-fill-design heeft ontwikkeld. Veel beter dan de ouderwetse wrap! In een eerste 'equity funding-ronde' is er reeds meer dan €500.000 geïnvesteerd in Wrapid, waarmee o.a. een succesvolle prototypemachine is gerealiseerd. Om de definitieve machine(s) te maken en Wrapid in de markt te zetten, is er echter nog (max.) €1.688.000 aan kapitaal nodig/gewenst. Dit is goed nieuws voor beleggers, die opnieuw mede-eigenaar kunnen worden van Wrapid B.V. Meer informatie: www.nxchange.com/venue/wrapid/wrapid.


undefined

Cashcow.nl | S9 t/m 11

Bezoek de website

Onze vaste partner Cashcow is een platform voor Nederlandse particuliere beleggers. Dit platform geeft onder meer inzicht in beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en alternatieve beleggingsvormen. Op de website Cashcow.nl en in de digitale nieuwsbrieven vindt u financieel nieuws. In het papieren magazine - waarvan ook een digitale uitgave is - wordt uitgebreider ingegaan op ontwikkelingen op financieel gebied. Cashcow werkt ook samen met de Telegraaf en organiseert bovendien de BeleggersFair. Meer informatie: www.cashcow.nl.


undefined

BeleggersFair | S5, 8 en 10

Bezoek de website 

De BeleggersFair is het grootste beleggingsgerelateerde evenement in Nederland en biedt een divers en breed programma. Daarmee is de BeleggersFair een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers, die hun kennis én hun vermogen willen vergroten. De vaste locatie van de BeleggersFair is de Beurs van Berlage in Amsterdam, nabij Beursplein 5. Ondernemerslounge is ieder jaar aanwezig op de beurs om een reportage te maken, waarbij beleggingsspecialsten hun wijsheid met ons delen. In 2023 is de BeleggersFair op 10 november. Meer informatie: www.beleggersfair.nl.


undefined

JohnBeijer.nl | o.a. S10

Bezoek de website

Beleggingsexpert John Beijer heeft al meer dan drie decennia ervaring in de financiële sector en is al jaren een vast gezicht in Ondernemerslounge (onder meer op de BeleggersFair). Hij is een professionele handelaar in aandelen en hefboomproducten, zoals opties, turbo's en futures. In de jaren negentig bracht hij beleggen op basis van algoritmes naar Nederland. Hij zette ook meermaals succesvolle bedrijven op en hij richt zich vandaag de dag met JohnBeijer.nl op 1-op-1-consulting voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. U kunt rekenen op de beste tips en strategieën. Meer informatie: www.johnbeijer.nl.


undefined

BeursPro | S3 t/m 5, 7, 8 en 10

Bezoek de website

BeursPro is uw partner voor zorgeloos en rendabel automatisch beleggen. Het team van BeursPro bestaat uit gedreven beurshandelaren, beleggingsanalisten en IT-professionals. Het bedrijf werd opgericht door beleggingsgoeroe John Beijer. Inmiddels heeft er een succesvolle aandelenemissie plaatsgevonden, zijn er diverse strategische fusies en overnames uitgevoerd en is Edgar de Haas de CEO. BeursPro maakt gebruik van technische analyses op basis van dagelijks gecontroleerde algoritmes. Zij deelt haar successen met haar achterban, onder meer in de vorm van tips. Meer informatie: www.beurspro.nl.


undefined

Beleggingscursus.nl | S10

Bezoek de website

Zoals de naam al prijsgeeft, kunnen beleggers bij Beleggingscursus.nl terecht voor educatie op het gebied van winstgevend beleggen. Met haar bewezen strategieën en systemen kunnen cursisten - of het nu om beginnende of gevorderde beleggers gaat - binnen een korte periode rendement maken op elke markt die voldoende volatiel is. Bij Beleggingscursus.nl leert u onder meer om te gaan met emotie, de juiste software te gebruiken, de juiste beleggingsproducten te kiezen, uw winst te maximaliseren, een beleggingsplan op te stellen en anayses te maken. Meer informatie: www.beleggingscursus.nl.


undefined

TradingSignalen | S10

Bezoek de website 

TradingSignalen is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van systematische kwantitatieve handelsstrategieën. Het team bestaat uit bekwame ontwikkelaars en wetenschappers met specialiteiten in vakgebieden zoals statistiek, informatica, economie, financiële engineering, machine learning en big data. Wij maken gebruik van kunstmatige intelligentie om de meest geavanceerde en winstgevende handelsoplossingen te ontwikkelen. Bij TradingSignalen staat eenvoud centraal. Wij vinden dat professioneel beleggen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Meer informatie: www.tradingsignalen.com.


undefined

Degroof Petercam | S9 en 10

Bezoek de website

Vanaf seizoen 9 van Ondernemerslounge, maken we (nader) kennis met Degroof Petercam, een van origine Belgische private banker, die al meer dan 150 jaar operationeel is, en nu - vanuit haar welhaast majestatische internationale kantoor in Luxemburg - ook de Nederlandse markt wil veroveren. Er schuiven namens Degroof Petercam verschillende sprekers aan, die de materie steeds vanuit een andere invalshoek bespreken met presentator Maurice Vollebregt. Het draait, naast private banking, onder meer om investment banking, asset management en asset services. Meer informatie: www.degroofpetercam.com.


undefined

Lifeplanning.nl | S10

Bezoek de website

In Ondernemerslounge besteden we voor het eerst uitgebreid aandacht aan het fenomeen (Financial) Life Planning, volgens de methode van de Amerikaan George Kinder. Life Planning richt zich op de menselijke kant van financiële planning. Een Register(ed) Life Planner (RLP®) is in staat om u te helpen om tot een gelukkig, betekenisvol leven te komen, waarin geld (weer) in dienst van de mens staat, in plaats van de mens in dienst van het geld. Vind eenvoudig een (Nederlandse) Life Planner in het register, of volg desgewenst zelf een opleiding tot (Financial) Life Planner. Meer informatie: www.lifeplanning.nl.


undefined

Scotch Whisky International | S1 en 10

Bezoek de website

Scotch Whisky International was in 2007, toen zij de markt betrad, een pionier op het gebied van het beleggen in whisky. Inmiddels is de onderneming een begrip in de beleggingsmarkt en wordt beleggen in whisky - en in het bijzonder in Schotse Single Malts - steeds vaker gezien als een uitstekend alternatief voor beleggers die spreiding in hun beleggingsportefeuille aan willen brengen en/of die een voorliefde voor whisky hebben. In seizoen 10 van Ondernemerslounge duiken we, met dit bedrijf, opnieuw in de wereld van beleggen in whisky. Meer informatie: www.scotchwhiskyinternational.com.


undefined

Trade Academy | S10

Bezoek de website

Met inmiddels acht jaar ervaring op de Amerikaanse handelsbeurs, 30.000 YouTube-abonnees, miljoenen views en meer dan 10.000 tevreden studenten, wordt Kevin Timmer met recht gezien als een van de meest toonaangevende beleggingsexperts van de Benelux. Vanuit zijn educatiebedrijf Trade Academy, leren Kevin en zijn collega's geïnteresseerden hoe zij winstgevend kunnen 'daytraden' en 'swingtraden' als een professional. Kevin woont en werkt (onder meer) in Dubai en vertelt ons in Ondernemerslounge over de mogelijkheden om een opleiding te volgen. Meer inormatie: www.tradeacademy.nl.


undefined

Tradealot / Edgefund | S9

Bezoek de website

Tradealot werd in 2016 opgericht als een handelsplatform, maar heeft zich sindsdien flink ontwikkeld, vooral op het vlak van modern vermogensbeheer. Tradealot richt zich op alternatieve (crypto)beleggingen, die geen correlatie hebben met de resultaten op de beurs. Daarmee kan het bedrijf een goed rendement maken, ongeacht het beursklimaat. Tradealot is vooral bekend van het Edgefund, waarbij zij arbitragemethodes toepast zonder marktrisico, omdat alle posities worden gehedged (zowel gekocht als verkocht). Teagan de Groot verschijnt regelmatig in Ondernemerslounge. Meer informatie: www.tradealot.nl.


undefined

Solar Rooftop Fund | S3, 5 en 8 t/m 10

Bezoek de website

Solar Rooftop Fund stelt u in staat om te beleggen in het aanleggen van zonnepanelen op bedrijfsdaken. U investeert hiermee in een betere, meer duurzame wereld. Gelijktijdig realiseert u een duurzaam, aangenaam rendement voor uzelf: er geldt een rendementsverwachting van 8% (of meer) per jaar. Zonne-energie heeft de toekomst! De door de zonnepanelen opgewekte energie kan door het bedrijf zelf gebruikt worden en/of de energie wordt geleverd aan het elektriciteitsnet. Albert van der Luyt, die te zien is in ons programma, is de initiatiefnemer van het fonds. Meer informatie: www.solarrooftopfund.nl.


undefined

Max Crowdfund | S8 t/m 10

Bezoek de website

Max Crowdfund, de trotse winnaar van de Cashcow Award voor het beste crowdfundingplatform in 2022, is bezig om de vastgoedinvesteringsmarkt open te breken. Hoe het werkt? Max Crowdfund brengt beleggers, die overigens al vanaf €100 kunnen investeren in vastgoed (gebruikelijk is €100.000), én vastgoedondernemers, die het opgehaalde geld kunnen gebruiken voor hun project(en), doeltreffend bij elkaar op haar geavanceerde platform. Vanaf seizoen 8 is Felix Berkhout, de directeur van Max Crowdfund, op regelmatige basis te gast in Ondernemerslounge. Meer informatie: www.maxcrowdfund.nl.


undefined

Pearl Capital | S10

Bezoek de website 

Het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital is gestart in 2020 en is dé manier om uw geld te laten renderen binnen de vastgoedmarkt (verstrekken overbruggingsfinancieringen). Met jarenlange ervaring in de banken- en vastgoedsector, biedt Pearl Capital geïnteresseerden een unieke investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement van 6% op jaarbasis. Meedoen kan vanaf €100.000 en er zijn diverse zekerheden, zoals een eerste recht van hypotheek op het vastgoed, het privé meetekenen door de vastgoedeigenaar en een goede beoordeling met een professionele taxatie. Meer informatie: www.pearlcapital.nl.


undefined

The Mayor | S8 t/m 10

Bezoek de website

The Mayor te Amstelveen is een zeer bijzonder vastgoedproject. Het voormalige KPMG-kantorencomplex wordt omgebouwd tot hoogwaardige residences van internationale allure. Het gaat om duurzame nieuwbouw met luxe penthouses en luxe appartementen. Het geheel is omringd door groen en er ligt straks een prachtig park voor de deur. Wonen in The Mayor is wonen op een toplocatie, vlakbij Amsterdam, de Zuidas en Schiphol. In seizoen 8 van Ondernemerslounge bezocht Laurien Verstraten The Mayor op de Masters Expo. In seizoen 9 en 10 was zij ook in Amstelveen. Meer informatie: www.woneninthemayor.nl.


undefined

Integer Vastgoed (Nederland en Dubai) | S6, 8 t/m 11

Bezoek de website 

Integer Vastgoed is een ontwikkelaar van vastgoedprojecten in het binnenland en het buitenland (onder meer in Europa en Dubai). In Nederland timmert zij vooral aan de weg in Almere. Na de eerdere successen van 'Oasis Beach (1 t/m 5)' en 'Oasis Villa's', wordt nu het project 'Oasis City' gerealiseerd. Het complex ligt op gunstige locatie in het centrum van Almere Stad. Er komen 65 luxe appartementen, voorzien van hoge ramen, waardoor er veel lichtinval maar ook een geweldig uitzicht is. Integer Vastgoed zoekt overigens investeerders/partners voor nieuwe projecten. Meer informatie: www.integervastgoed.nl.


undefined

Verhome Vastgoed | S9

Bezoek de website

Verhome Vastgoed is een allround makelaars- en vastgoedbedrijf dat u onder meer van dienst kan zijn bij het aankopen, verhuren en beheren van vastgoedobjecten. Met zowel startende als ervaren beleggers bouwt het bedrijf succesvol vastgoedportefeuilles op. Bij het investeren in vastgoed komt veel kijken. Gelukkig weet Verhome Vastgoed u helder de weg te wijzen, zeker als het gaat om vastgoed in de omgeving van Arnhem, maar ook als u interesse heeft in vastgoed in Spanje. Donny Verboom spreekt meermaals met Ondernemerslounge-presentator Maurice Vollebregt. Meer informatie: www.verhomevastgoed.nl.


undefined

Park Berkenrhode | S9 t/m 11

Bezoek de website

In het hart van de Veluwe vinden we het luxe vakantiepark Park Berkenrhode. In Ondernemerslounge vertellen diverse specialisten van dit park over de nieuwste ontwikkelingen: Landgoed Oud Beekdal en Berkenrhode Valley. Op deze nieuwe delen van het park, heeft u - net als op het traditionele Park Berkenrhode - de mogelijkheid om te investeren in duurzame en hoogwaardige vakantiewoningen. U kunt hierbij rekenen op een uitstekend rendement door (gedeeltelijke) verhuur. Geniet zorgeloos van de natuur, luxe en wellness met uw duurzame investering bij Berkenrhode! Meer informatie: www.berkenrhode.nl.


undefined

Alpendreams / Villa Kroatië | S9

Bezoek de website

De vastgoedspecialisten van Alpendreams, een bedrijf dat opgericht werd in 2006, hebben een grote passie voor Oostenrijk. Door hun jarenlange ervaring, kennen zij de Oostenrijkse markt voor vakantiewoningen als geen ander. Daar komt bij dat Alpendreams zich inmiddels - met haar label Villa Kroatië - ook op de Kroatische vastgoedmarkt richt. Kortom, voor elk wat wils! In Ondernemerslounge spreken onder anderen vader Robert Hubers en zoon Valentijn Hubers over de concrete mogelijkheden om interessant vastgoed te verwerven in Oostenrijk en Kroatië. Meer informatie: www.alpendreams.eu.


undefined

FIRST Swiss Made Home | S1 t/m 7, 9 en 11

Bezoek de website

FIRST is een gerenommeerd vastgoedbedrijf met wortels in zowel Nederland als Zwitserland. Directeur Guido van Hoogdalem, die Zwitserland al sinds zijn geboorte kent en er ook woont, is de aangewezen persoon om voor Nederlandse particulieren, die een (tweede) woning in Zwitserland willen kopen, de mogelijkheden zorgvuldig in kaart te brengen en hen van A tot Z te begeleiden. Inmiddels is FIRST ook uw partner voor het aankopen van vastgoed in andere landen, onder meer aan de kust van Montenegro en aan het Meer van Lugano in Italië. Meer informatie: www.fp.ag en www.primo-immo.ch.


undefined

The Art of Living in Spain (TAOLIS) | S4, 9 en 10

Bezoek de website

The Art of Living in Spain voert reeds sinds 1999 vastgoed-gerelateerde diensten uit in Spanje. Het bedrijf heeft een Nederlands managementteam en werkt, in het kader van een bijzonder vastgoedproject in Murcia, samen met Hannibal Europe. Reeds in 2021 liet Ted Oorbals van The Art of Living ons in Ondernemerslounge de regio Murcia zien. In 2023 zijn we opnieuw in Spanje en toont Oorbals ons hoe ver het project gevorderd is. Hij zoomt onder meer in op de bouwkwaliteit, die veel hoger ligt dan u van een Spaans vastgoedproject zou verwachten. Meer informatie: www.theartoflivinginspain.com.


undefined

Drumelia Real Estate | S10

Bezoek de website

Drumelia Real Estate werd opgericht in 2003 en is inmidels een toonaangevende onderneming die zich - in de hoedanigheid van zowel aan- als verkoopmakelaar - richt op het meest luxe vastgoed in en rondom het Spaanse Marbella. Bij Drumelia werken 45 medewerkers van meer dan 18 nationaliteiten. Het bedrijf heeft wereldwijd cliënten, onder meer in België en Nederland. In Ondernemerslounge vertelt specialist Ralph Beuselinck ons over de mogelijkheden om Drumelia in te schakelen. Ook laat hij ons in Spanje het chique kantoor en een majestatische villa zien. Meer informatie: www.drumelia.com


undefined

Dubai-reportages Ondernemerslounge | S9 en 10

Bezoek de website van ClubNL

Begin 2023 ging ras-ondernemer Hemmie Kerklingh met onze cameraploeg naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, om een mooie reportage ten behoeve van seizoen 9 van Ondernemerslounge te maken over de schier oneindige zakelijke mogelijkheden die Dubai biedt. In seizoen 10 ging ons team opnieuw naar Dubai. Wij bezochten toen o.a. Pascal Persoon van Dubai Platinum, Hans Huijskens van SCA Technologies, Jeroen van Dijk van JW Real Estate Dubai en Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed, die we ook kennen van zijn vastgoedactiviteiten in Nederland. Meer informatie: www.clubnl.ae.


undefined

Campergallery Apeldoorn | S9 t/m 11

Bezoek de website

De Campergallery is sinds 1990 actief in de camperbranche. Op haar royale vestiging in Apeldoorn staat altijd een breed en gevarieerd aanbod van voornamelijk jonggebruikte campers met scherpe prijzen en aantoonbaar lage kilometerstanden. Het ervaren team van de Campergallery biedt u altijd persoonlijk advies, 100% transparantie en een ongekende service. Dus bent u van plan om een camper aan te schaffen, dan bent u bij de Campergallery Apeldoorn aan het juiste adres. Ook voor ondernemers zijn er interessante mogelijkheden. Meer informatie: www.campergallery.nl.


undefined

KAV2GO | S1 t/m 11

Bezoek de website

Nadat ras-ondernemer Hemmie Kerklingh begin 2021 - na meer dan vijftig jaar - zijn onderneming KAV Autoverhuur verkocht had, stortte hij zich volledig op zijn moderne mobiliteitsconcept KAV2GO, waarmee eenvoudig - bijvoorbeeld via een zogeheten 'kiosk' of 'klantenzuil' - direct een bestelbus gehuurd kan worden bij bouwmarkten, meubelboulevards en tuincentra, zoals Praxis, Hornbach, Gamma en IKEA. Dit is bijvoorbeeld handig als iemand een grote aankoop doet. Oud-woordvoerder van de Amsterdamse Politie Klaas Wilting is ambassadeur van het bedrijf. Meer informatie: www.kav2go.nl.


undefined

Amsterdam Diamonds | S6 en 10

Bezoek de website  

In de wereld der diamanten staat de familie Biesterveld, die al sinds de negentiende eeuw in het vak zit, borg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wim Biesterveld, vandaag de dag opererend vanuit Amsterdam Diamonds, begon in de jaren zeventig en is - met zijn fenomenale netwerk in (o.a.) Amsterdam en Antwerpen - als geen ander in staat om al uw diamantwensen uit te laten komen. Amsterdam Diamonds levert u de allermooiste diamanten en juwelen tegen de beste prijzen. Wim Biesterveld is regelmatig te gast in Ondernemerslounge. Meer informatie: www.amsterdamdiamonds.com.


undefined

WinSys IT Solutions | S2, 3 en 5 t/m 11

Bezoek de website

WinSys is een IT-bedrijf van ondernemer Martin Kooiman. WinSys helpt u onder meer om de beste cloud-infrastructuur voor uw bedrijf te kiezen en te implementeren. Deze wordt zo nodig gebouwd en onderhouden (zonder serverinvestering). Ook is WinSys bedrijven van dienst met de wifi-infrastructuur, telefonie (voip en mobiel), internetverbinding (vpn), Skype, Teams, et cetera. WinSys staat voor veiligheid. Martin Kooiman stelt dat 'ouderwets' systeembeheer gevaarlijk is en dat het anders kan en moet. En dat ook nog veel betaalbaarder. Meer informatie: www.winsys.nl.


undefined

Conchita van Rooij Advocaten | S8 t/m 11

Bezoek de website

Top-advocaat Conchita van Rooij, van het gelijknamige advocatenkantoor te Amsterdam Zuid, is al jaren een van de bekendste Nederlandse advocaten op het gebied van personen- en familierecht. Zij kan u vóór, tijdens en/of ná het huwelijk (of geregistreerd partnerschap) bijstaan. Van Rooij is gewapend met juridische kennis en ervaring, maar zij zal ook altijd haar empathisch vermogen benutten om u op de juiste wijze te helpen. Ook als ondernemer bent u - zelfs als het om zeer complexe materie gaat - bij Conchita van Rooij Advocaten aan het juiste adres. Meer informatie: www.vanrooijadvocaat.nl.


undefined

EcoRidders | S10

Bezoek de website 

EcoRidders is een initiatief dat bedrijven in diverse branches helpt om de juiste stappen te zetten op het terrein van duurzaam / maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als u deze stappen zet, dan voldoet uw onderneming binnenkort (weer) aan (wettelijke) verplichtingen, bent/blijft u een aantrekkelijke werkgever en houdt u uw bedrijf concurrerend. En natuurlijk kunt u het ook doen omdat u - ook binnen uw bedrijf - echt iets wilt doen voor de wereld van vandaag én morgen! 'Non loqui, sicut penicillo', oftewel: niet alleen praten maar vooral aanpakken! Meer informatie: www.ecoridders.nl.


undefined

Vakbeurs Energie | S5, 8 en 10

Bezoek de website

De Vakbeurs Energie, die gehouden wordt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch, is al meer dan vijftien jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In drie dagen delen vrijwel alle koplopers in energiebesparing, energieopwekking en energieopslag hun kennis met duizenden beslissers. De beurs wordt gelijktijdig gehouden met, althans bestaat in feite uit de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power. In seizoen 5, 8 en 10 van Ondernemerslounge (2GO) waren we te gast op de beurs, om diverse exposanten te interviewen. Meer informatie: www.vakbeursenergie.nl.


undefined

Empack-beurs | S9 en 11

Bezoek de website

De Empack & Packaging Innovations-beurs is dé beurs die draait om 'the future of packaging'. In een dynamische en bewegende sector, zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het immers om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. In seizoen 9 van Ondernemerslounge bezocht Laurien Verstraten met ons team de beurs in Den Bosch, alwaar zij meerdere exposanten sprak, te weten: Optimum Group (waar ook Chantal Boschker van Den Leeuw Koffie stond), Nutripack en Icepack Factory. Meer informatie: www.empack.nl.


undefined

Alumexx | S1 t/m 3, 5, 6 en 9 t/m 11

Bezoek de website

Alumexx is producent van aluminium klimmaterialen voor de doe-het-zelfmarkt. Zij richt zich, met haar hoofdzakelijk in Nederland geproduceerde kwaliteitsproducten, op de bovenkant van de markt. Dankzij eigen ontwerpen, die met behulp van de modernste productiemethoden worden gemaakt, onder meer in een robotstraat, kan Alumexx haar kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen afzetten in Nederland, Europa en de rest van de wereld. CEO Jeroen van den Heuvel staat aan het roer van Alumexx. Hij is een vaste gast in Ondernemerslounge. Meer informatie: www.alumexx.nl.


undefined

Petservice Holding | S6 en 10

Bezoek de website

Petservice Holding N.V. (voorheen De Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij N.V. of NPRM) is een nieuwe, ambitieuze speler binnen de (huis)dierenbranche. De onderneming is o.a. genoteerd aan Euronext Parijs en heeft een sterke buy-and-build-strategie. Er vonden reeds diverse succesvolle overnames plaats. Het bedrijf bestaat inmiddels dan ook onder meer uit Dierenapotheek.nl, DrPetcare.de, de HuisdierenApp, Viteaux en Jachtinstinct Dierenvoeding. CEO Ron van Veldhoven gaf acte de présence in seizoen 10 van Ondernemerslounge. Meer informatie: www.petserviceholding.com.


undefined

De Heeren van Sminia | S2 en 5 t/m 11

Bezoek de website 

De Heeren van Sminia is een in 2013 in het noorden des lands opgerichte ondernemerssociëteit, welke inmiddels is uitgegroeid tot een uniek netwerk van ondernemers en bestuurders uit heel Nederland. De prestigieuze sociëteit stelt bijzondere ondernemers en (andere) zakenmensen in staat om hoogwaardig te netwerken en te genieten. Nieuwe contacten worden opgedaan en banden worden aangehaald tijdens exclusieve bijeenkomsten en diners. Om de diversiteit te behouden, is het aantal leden gelimiteerd (overigens ook per branche). Meer informatie: www.heerenvansminia.nl.


undefined

Belang van Nederland (BVNL) | S9 en 10

Bezoek de website

Wybren van Haga richtte medio 2021 zijn politieke partij Belang van Nederland (BVNL) op. Hij is een van de weinige ondernemers in de Tweede Kamer en maakt zich - meer dan anderen - hard voor ondernemers in ons land. Zo vindt BVNL dat de overheid zich terughoudend moet opstellen, dat er afgerekend moet worden met de exorbitante regeldruk en dat ondernemers niet langer als de 'pinautomaat' van de staat zouden moeten fungeren. Wybren van Haga is regelmatig te gast in Ondernemerslounge, onder meer in verband met de Tweede Kamerverkiezingen. Meer informatie: www.bvnl.nl.


undefined

Het Juiste Antwoord (JA21) | S9 t/m 11

Bezoek de website

JA21 is een conservatief-liberale politieke partij, die binnen Nederland en Europa gestaag terreinwinst boekt. De partij is vooral bekend van Joost Eerdmans (Tweede Kamer) en Annabel Nanninga (Eerste Kamer), maar beschikt over veel meer capabele politici, zoals Michiel Hoogeveen, die als Europarlementariër binnen de fractie van de Europese Conservatieven en Hervormers werkt. In seizoen 9 van Ondernemerslounge kwam Hoogeveen langs. In seizoen 10 kwam lijsttrekker Joost Eerdmans langs, met het oog op de Tweede Kamerverkiezingen van eind 2023. Meer informatie: www.ja21.nl.


undefined

Christen-Democratisch Appèl (CDA) | S10

Bezoek de website

Het Christen-Democratisch Appèl (CDA) is van oudsher een brede volkspartij in het midden van de samenleving. De partij zit vol met mensen die zich met hart en ziel inzetten voor een samenleving waarin we omzien naar elkaar. Bij de Tweede Kamerverkiezingen van eind 2023 is Henri Bontenbal de lijsttrekker, maar er staan meer goede politici op de lijst, zo ook Hilde Palland-Mulder, die te gast was bij Ondernemerslounge, om met Maurice Vollebregt en met Hemmie Kerklingh (KAV2GO) en Jeroen van den Heuvel (Alumexx) te spreken over politiek en ondernemerschap. Meer informatie: www.cda.nl.


undefined

Boer Burger Beweging (BBB) | S10

Bezoek de website

De Boer Burger Beweging (BBB), opgericht door (o.a.) Caroline van der Plas, tracht recht te doen aan de grote economische en maatschappelijke waarde van de agrarische sector. Inmiddels richt de partij zich op veel meer en doet de BBB ook mee met de Tweede Kamerverkiezingen van eind 2023, waarvoor oud-staatssecretaris Mona Keijzer gevraagd is om een centrale rol te spelen. Zij was te gast in Ondernemerslounge om met Maurice Vollebregt, Hemmie Kerklingh (KAV2GO) en Jeroen van den Heuvel (Alumexx) te spreken over politiek en ondernemerschap. Meer informatie: www.boerburgerbeweging.nl.


undefined

Hans Kazàn | S3, 9 en 11

Bezoek de website

Hans Kazàn kennen we vooral als illusionist. In Ondernemerslounge leren we echter ook de ondernemer en inspirator Hans Kazàn kennen. Kazàn ziet het namelijk al een tijd als zijn missie om mensen te helpen om hun dromen tot werkelijkheid te brengen en een gelukkiger leven te leiden. Hij geeft onder meer inspirerende lezingen, waarbij hij authentieke verhalen over een leven vol rennen, vallen, opstaan en weer verder gaan vertelt. Zijn toehoorders gaan gegarandeerd boordevol nieuwe positieve inzichten en een brede glimlach huiswaarts. Meer informatie: www.hanskazan.nl