Groothandel & Detailhandel

Ondernemerslounge (RTLZ) | 11.3.06 | Laurien bezoekt de Empack-beurs
Seizoen 11 | Items
Laurien VerstratenBouw & IndustrieGroothandel & DetailhandelHoreca, Drank & SpijsInformatie & Communicatie

Ondernemerslounge (RTLZ) | 11.3.06 | Laurien bezoekt de Empack-beurs

Presentatrice Laurien Verstraten is aanwezig op de Empack-beurs, deze keer in Gorinchem, waar zij met specialisten spreekt op de stands van Phoenix Mecano en HB RTS. ★★★★★ De Empack-beurs is dé beurs die draait om 'the future of packaging'. In een dynamische en bewegende sector, zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het immers om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. In Nederland vindt de Empack in de even jaren plaats in Evenementenhal Gorinchem (3-daags evenement) en in de oneven jaren in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch (2-daags evenement). Laurien Verstraten nam in seizoen 9 maar ook in seizoen 11 van Ondernemerslounge een kijkje op de betreffende beurs. Meer informatie: www.empack.nl (https://www.empack.nl).
06:4629 dagen geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.05 | Pet Service Holding N.V.
Seizoen 10 | Items
Beleggen & VermogensbeheerMaurice VollebregtGroothandel & Detailhandel

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.05 | Pet Service Holding N.V.

Op een bank van Jan Frantzen, wisselt Maurice Vollebregt van gedachten met Ron van Veldhoven, CEO van het aan Euronext Parijs genoteerde bedrijf Petservice Holding B.V. ★★★★★ Petservice Holding N.V. (voorheen De Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij N.V. of NPRM) is een nieuwe, ambitieuze speler binnen de (huis)dierenbranche. De onderneming is o.a. genoteerd aan Euronext Parijs en heeft een sterke buy-and-build-strategie. Er vonden reeds diverse succesvolle overnames plaats. Het bedrijf bestaat inmiddels dan ook onder meer uit Dierenapotheek.nl, DrPetcare.de, de HuisdierenApp, Viteaux en Jachtinstinct Dierenvoeding. CEO Ron van Veldhoven gaf acte de présence in seizoen 10 van Ondernemerslounge. Meer informatie: www.petserviceholding.com (https://www.petserviceholding.com).
04:406 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 9.7.09 | Icepack Factory op de Empack-beurs
Seizoen 9 | Items
Laurien VerstratenGroothandel & DetailhandelHoreca, Drank & Spijs

Ondernemerslounge (RTLZ) | 9.7.09 | Icepack Factory op de Empack-beurs

Tot slot gaat presentatrice Laurien Verstraten langs op de stand van de Icepack Factory, waar zij uitleg krijgt over het verzenden van houdbare goederen met speciale 'icepacks'. ★★★★★ De Empack & Packaging Innovations-beurs is dé beurs die draait om 'the future of packaging'. In een dynamische en bewegende sector, zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het immers om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. In seizoen 9 van Ondernemerslounge bezocht Laurien Verstraten met ons team de beurs in Den Bosch, alwaar zij meerdere exposanten sprak, te weten: Optimum Group (waar ook Chantal Boschker van Den Leeuw Koffie stond), Nutripack en Icepack Factory. Meer informatie: www.empack.nl (https://www.empack.nl).
02:0413 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 9.7.08 | Nutripack op de Empack-beurs
Seizoen 9 | Items
Laurien VerstratenGroothandel & DetailhandelHoreca, Drank & Spijs

Ondernemerslounge (RTLZ) | 9.7.08 | Nutripack op de Empack-beurs

De tweede exposant die Laurien Verstraten voor ons bezoekt op de Empack-beurs is Nutripack, een innovatief verpakkingsbedrijf met een heldere visie op duurzaamheid. ★★★★★ De Empack & Packaging Innovations-beurs is dé beurs die draait om 'the future of packaging'. In een dynamische en bewegende sector, zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het immers om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. In seizoen 9 van Ondernemerslounge bezocht Laurien Verstraten met ons team de beurs in Den Bosch, alwaar zij meerdere exposanten sprak, te weten: Optimum Group (waar ook Chantal Boschker van Den Leeuw Koffie stond), Nutripack en Icepack Factory. Meer informatie: www.empack.nl (https://www.empack.nl).
02:4113 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 9.7.07 | Optimum Group op de Empack-beurs
Seizoen 9 | Items
Laurien VerstratenGroothandel & DetailhandelHoreca, Drank & Spijs

Ondernemerslounge (RTLZ) | 9.7.07 | Optimum Group op de Empack-beurs

Presentatrice Laurien Verstraten is op de Empack-beurs in de Brabanthallen in Den Bosch, waar zij eerst de stand van de Optimum Group bezoekt. Chantal Boschker is er ook. ★★★★★ De Empack & Packaging Innovations-beurs is dé beurs die draait om 'the future of packaging'. In een dynamische en bewegende sector, zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het immers om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. In seizoen 9 van Ondernemerslounge bezocht Laurien Verstraten met ons team de beurs in Den Bosch, alwaar zij meerdere exposanten sprak, te weten: Optimum Group (waar ook Chantal Boschker van Den Leeuw Koffie stond), Nutripack en Icepack Factory. Meer informatie: www.empack.nl (https://www.empack.nl). ★★★★★ Den Leeuw Koffie Groep biedt kwaliteitskoffie en richt zich hierbij primair op horecazaken en het bedrijfsleven, maar ook op particulieren. Het eigen label DEN LEEUW heeft een rijke historie van Hollandsche Meesterbranders, is stijlvol verpakt en verkrijgbaar in vier smaakvolle varianten. Met IL LEONE haalt u heerlijke Italiaanse espresso in huis. LOVE 100% Organic Coffee is een fairtrade kwaliteitsproduct van hand-geplukte koffiebonen in een duurzame verpakking. Den Leeuw Koffie Groep verzorgt vaak de koffie in de talkshow Ondernemerslounge. Meer informatie: www.denleeuwtwente.nl (https://www.denleeuwtwente.nl).
02:2413 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 7.1.04 | Vintage-showroom van Jan Frantzen
Seizoen 7 | Items
Groothandel & DetailhandelInterieur & Exterieur

Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 7.1.04 | Vintage-showroom van Jan Frantzen

Normaal zijn we in Zevenhuizen, maar Jan Frantzen neemt ons nu mee naar zijn nieuwe showroom in Moerkapelle, waar zijn omvangrijke vintage-collectie te vinden is. ★★★★★ Al meer dan veertig jaar ontwerpt Jan Frantzen zeer luxe meubelen met een eigen signatuur, vooral uitgevoerd in massief mahoniehout. U kunt bij dit familiebedrijf van vader en zoon Frantzen terecht voor 'art deco'-meubilair en voor klassieke ontwerpen. De meubels zijn prachtig gekleurd. In de showroom van Jan Frantzen, in Zevenhuizen, vindt u onder meer statige bureaus, kasten, tafels en zitmeubelen. In seizoen 1 en 2 was o.a. de ovale talkshowtafel afkomstig van Jan Frantzen, terwijl in seizoen 3, 4, 6 en 7 het meubilair in Kasteel de Wittenburg van Jan Frantzen was. Meer informatie: www.janfrantzen.nl (https://www.janfrantzen.nl).
04:1822 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 6.6.06 | Kirsty v.d. Berg van Dierenapotheek
Seizoen 6 | Items
Maurice VollebregtGroothandel & Detailhandel

Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 6.6.06 | Kirsty v.d. Berg van Dierenapotheek

Vorige week maakten we reeds kennis met dierenarts Martin Hovius van Dierenapotheek.nl, onderdeel van NPRM. Deze week spreekt Maurice met Kirsty van den Berg. ★★★★★ Dierenapotheek.nl werd in 2012 opgericht door dierenarts Martin Hovius en is tegenwoordig een onderdeel van de Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij N.V. (NPRM). Het is is een online winkel met een groot assortiment diergeneesmiddelen, dierverzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetvoer voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen en paarden. Namens Dierenapotheek.nl geven dierenarts Martin Hovius en webwinkelmanager Kristy van den Berg acte de présence in seizoen 6 van Ondernemerslounge. Meer informatie: www.dierenapotheek.nl.
05:352 jaar geleden
Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 6.6.01 | Introductie vanuit The Mayor
Seizoen 6 | Items
Maurice VollebregtBouw & IndustrieGroothandel & DetailhandelHoreca, Drank & Spijs

Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 6.6.01 | Introductie vanuit The Mayor

Maurice Vollebregt vertelt ons vanuit de luxe horecazaak The Mayor te Etten-Leur wat ons te wachten staat in deze zesde aflevering van seizoen 6 van Ondernemerslounge. ★★★★★ Reeds vijf seizoenen verbindt Ondernemerslounge (2GO) ondernemers succesvol met elkaar én met het grote publiek. Begin 2022 - namelijk vanaf zondag 30 januari - wordt het zesde seizoen om 13:00 uur uitgezonden op RTL7 (afleveringen van een uur). Bovendien zien we de (hoofd)deelnemers van het programma - dat zijn zoals altijd ondernemers, bedrijfsspecialisten, beleggingsexperts, et cetera - op woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdag terug op RTLZ, in Ondernemerslounge 2GO PLUS. De presentatie is, zoals u gewend bent, in handen van Maurice Vollebregt en Laurien Verstraten. ★★★★★ Alumexx-CEO Jeroen van den Heuvel, bekend van ons tv-programma, opende in het najaar van 2021 - samen met collega-ondernemer Sander Castel - horecazaak The Mayor op de Markt in Etten-Leur. De zaak heeft de sfeer van de Britse historische dramaserie Peaky Blinders. De chef kookt op een 'Green Egg' en werkt zoveel mogelijk met streekproducten. De reacties op het concept zijn lovend! In diverse afleveringen en specials van Ondernemerslounge is The Mayor de locatie waar gesprekken met ondernemers gevoerd worden en waar (culinair) genoten wordt. Meer informatie: www.the-mayor.nl. ★★★★★ Wijnkoperij Vinyo heeft een drankslijterij, een wijngroothandel én een online wijnwinkel: Vinyo Online. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren 90 en biedt de liefhebber een royaal assortiment aan wijnen (rode wijn, rosé wijn, witte wijn, port en champagne). Het gaat hierbij veelal om eigen import van bijzondere flessen in diverse prijsklassen, die met zorg door wijnkenner Rob Berkers voor u zijn geselecteerd. Er wordt samengewerkt met tientallen wijnhuizen uit bekende en minder bekende wijnlanden. Vinyo verzorgt de wijn regelmatig in Ondernemerslounge. Meer informatie: www.vinyoonline.nl.
02:132 jaar geleden
Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 6.5.06 | Martin Hovius van Dierenapotheek.nl
Seizoen 6 | Items
Groothandel & Detailhandel

Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 6.5.06 | Martin Hovius van Dierenapotheek.nl

Dierenarts Martin Hovius van Dierenapotheek.nl, is aan het woord. Hij vertelt hoe Dierenapotheek.nl voorziet in de hedendaagse behoeften van alle huisdiereneigenaren. ★★★★★ Dierenapotheek.nl werd in 2012 opgericht door dierenarts Martin Hovius en is tegenwoordig een onderdeel van de Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij N.V. (NPRM). Het is is een online winkel met een groot assortiment diergeneesmiddelen, dierverzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetvoer voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen en paarden. Namens Dierenapotheek.nl geven dierenarts Martin Hovius en webwinkelmanager Kristy van den Berg acte de présence in seizoen 6 van Ondernemerslounge. Meer informatie: www.dierenapotheek.nl.
03:492 jaar geleden
Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 5.6.06 | Wrapid en dankwoord
Seizoen 5 | Items
Beleggen & VermogensbeheerMaurice VollebregtGroothandel & DetailhandelHoreca, Drank & Spijs

Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 5.6.06 | Wrapid en dankwoord

Jessie van de Graaf, de founder van Wrapid, is deze week aanwezig bij Marquardt Küchen. Hij spreekt met Hemmie Kerklingh en Maurice Vollebregt over (investeren in) Wrapid. ★★★★★ Wrapid, met tv-persoonlijkheid en ondernemer Jessie van de Graaf aan het roer, stelt zich ten doel om een innovatief voedingsproduct te ontwikkelen en in de markt te zetten, te weten een (modelrechtelijk geregistreerde) wrap / tortilla met een gesloten bodem, als alternatief voor de reeds bekende wrap / tortilla. In seizoen 5 van Ondernemerslounge stelt Masterchef-winnaar Gary Loen de 'Wrapid' voor aan het grote publiek. Er is overigens ook tijdelijk de mogelijkheid om - via equity crowdfunding - mede-eigenaar te worden van deze veelbelovende onderneming. Meer informatie: www.wrapid.eu.
08:152 jaar geleden
Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 5.6.05 | Active Ants Nieuwegein (deel 2)
Seizoen 5 | Items
Groothandel & DetailhandelInformatie & Communicatie

Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 5.6.05 | Active Ants Nieuwegein (deel 2)

We zijn voorlopig ten laatste male te gast bij Active Ants. Ronald Metselaar, de Business Development Director, vertelt ons voor welke webwinkels Active Ants interessant is. ★★★★★ Active Ants is in 2010 opgericht door Jean Lahaye en Jeroen Dekker. Zij stelden zich ten doel om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robots, accurater en efficiënter te maken. Active Ants is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere fulfilment spelers in Nederland met meer dan 250 klanten (webwinkels) en ruim 3 miljoen orders per jaar. De cameraploeg van Ondernemerslounge ging ten behoeve van seizoen 5 van ons programma langs bij Active Ants om meer te weten te komen over dit welhaast futuristische logistieke bedrijf. Meer informatie: www.activeants.nl.
03:112 jaar geleden
Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 5.6.03 | Active Ants Nieuwegein (deel 1)
Seizoen 5 | Items
Groothandel & DetailhandelInformatie & Communicatie

Ondernemerslounge (RTL7/Z) | 5.6.03 | Active Ants Nieuwegein (deel 1)

We zijn te gast bij Active Ants. Operations Manager Clem Scheffelaar geeft uitleg over de logistiek en recruiter Kristel Noordergraaf vertelt ons over werken bij Active Ants. ★★★★★ Active Ants is in 2010 opgericht door Jean Lahaye en Jeroen Dekker. Zij stelden zich ten doel om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robots, accurater en efficiënter te maken. Active Ants is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere fulfilment spelers in Nederland met meer dan 250 klanten (webwinkels) en ruim 3 miljoen orders per jaar. De cameraploeg van Ondernemerslounge ging ten behoeve van seizoen 5 van ons programma langs bij Active Ants om meer te weten te komen over dit welhaast futuristische logistieke bedrijf. Meer informatie: www.activeants.nl.
03:142 jaar geleden