Reizen & Recreatie

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.12.11 | Timo van de Campergallery
Seizoen 10 | Items
Maurice VollebregtMobiliteit & Auto'sReizen & Recreatie

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.12.11 | Timo van de Campergallery

Maurice Vollebregt wisselt van gedachten met Timo van de Campergallery Apeldoorn over het thema genieten met de camper in de wintermaanden, bijvoorbeeld op wintersport. ★★★★★ De Campergallery is sinds 1990 actief in de camperbranche. Op haar royale vestiging in Apeldoorn staat altijd een breed en gevarieerd aanbod van voornamelijk jonggebruikte campers met scherpe prijzen en aantoonbaar lage kilometerstanden. Het ervaren team van de Campergallery biedt u altijd persoonlijk advies, 100% transparantie en een ongekende service. Dus bent u van plan om een camper aan te schaffen, dan bent u bij de Campergallery Apeldoorn aan het juiste adres. Ook voor ondernemers zijn er interessante mogelijkheden. Meer informatie: www.campergallery.nl (https://www.campergallery.nl).
04:063 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.12.07 | Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed
Seizoen 10 | Items
Maurice VollebregtReizen & RecreatieVastgoed & Makelaardij OG

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.12.07 | Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed

Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed vertelt Maurice Vollebregt over zijn vastgoedactiviteiten in binnen- en buitenland. Hij is nu ook een makelaarskantoor begonnen. ★★★★★ De BeleggersFair is het grootste beleggingsgerelateerde evenement in Nederland en biedt een divers en breed programma. Daarmee is de BeleggersFair een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers, die hun kennis én hun vermogen willen vergroten. De vaste locatie van de BeleggersFair is de Beurs van Berlage in Amsterdam, nabij Beursplein 5. Ondernemerslounge is ieder jaar aanwezig op de beurs om een reportage te maken, waarbij beleggingsspecialsten hun wijsheid met ons delen. In 2023 was de BeleggersFair op 10 november. Meer informatie: www.beleggersfair.nl (https://www.beleggersfair.nl). ★★★★★ Integer Vastgoed is een ontwikkelaar van vastgoedprojecten in het binnenland en het buitenland (onder meer in Europa en Dubai). In Nederland timmert zij vooral aan de weg in Almere. Na de eerdere successen van 'Oasis Beach (1 t/m 5)' en 'Oasis Villa's', wordt nu het project 'Oasis City' gerealiseerd. Het complex ligt op gunstige locatie in het centrum van Almere Stad. Er komen 65 luxe appartementen, voorzien van hoge ramen, waardoor er veel lichtinval maar ook een geweldig uitzicht is. Integer Vastgoed zoekt overigens investeerders/partners voor nieuwe projecten. Meer informatie: www.integervastgoed.nl (https://www.integervastgoed.nl).
03:103 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.10.06 | Kevin Timmer van Trade Academy
Seizoen 10 | Items
Beleggen & VermogensbeheerCoaching & ConsultingKleding & LuxeReizen & Recreatie

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.10.06 | Kevin Timmer van Trade Academy

We maken kennis met beleggingsexpert Kevin Timmer van het educatiebedrijf Trade Academy. Hij leeft een deel van het jaar in Dubai en leidt ons met veel plezier rond. ★★★★★ Met inmiddels acht jaar ervaring op de Amerikaanse handelsbeurs, 30.000 YouTube-abonnees, miljoenen views en meer dan 10.000 tevreden studenten, wordt Kevin Timmer met recht gezien als een van de meest toonaangevende beleggingsexperts van de Benelux. Vanuit zijn educatiebedrijf Trade Academy, leren Kevin en zijn collega's geïnteresseerden hoe zij winstgevend kunnen 'daytraden' en 'swingtraden' als een professional. Kevin woont en werkt (onder meer) in Dubai en vertelt ons in Ondernemerslounge over de mogelijkheden om een opleiding te volgen. Meer informatie: www.tradeacademy.nl (https://www.tradeacademy.nl).
03:343 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.12 | JW Real Estate Dubai
Seizoen 10 | Items
Reizen & RecreatieVastgoed & Makelaardij OG

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.12 | JW Real Estate Dubai

Net als vorig seizoen, zijn we te gast bij JW Real Estate in Dubai. Vastgoedmakelaar Jeroen van Dijk neemt ons nu mee naar Imtiaz Developments, een kleinere ontwikkelaar. ★★★★★ Begin 2023 ging ras-ondernemer Hemmie Kerklingh met onze cameraploeg naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, om een mooie reportage ten behoeve van seizoen 9 van Ondernemerslounge te maken over de schier oneindige zakelijke mogelijkheden die Dubai biedt. In seizoen 10 ging ons team opnieuw naar Dubai. Wij bezochten toen o.a. Pascal Persoon van Dubai Platinum, Hans Huijskens van SCA Technologies, Jeroen van Dijk van JW Real Estate Dubai en Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed, die we ook kennen van zijn vastgoedactiviteiten in Nederland. Meer informatie: www.jwrealestatedubai.com (https://www.jwrealestatedubai.com).
02:263 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.11 | Integer Vastgoed Dubai
Seizoen 10 | Items
Beleggen & VermogensbeheerReizen & RecreatieVastgoed & Makelaardij OG

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.11 | Integer Vastgoed Dubai

Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed laat ons in Dubai onder meer het vastgoed van The Heart of Europe zien. Het gaat o.a. om The Floating Seahorse met onderwaterkamer. ★★★★★ Begin 2023 ging ras-ondernemer Hemmie Kerklingh met onze cameraploeg naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, om een mooie reportage ten behoeve van seizoen 9 van Ondernemerslounge te maken over de schier oneindige zakelijke mogelijkheden die Dubai biedt. In seizoen 10 ging ons team opnieuw naar Dubai. Wij bezochten toen o.a. Pascal Persoon van Dubai Platinum, Hans Huijskens van SCA Technologies, Jeroen van Dijk van JW Real Estate Dubai en Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed, die we ook kennen van zijn vastgoedactiviteiten in Nederland. Meer informatie: www.clubnl.ae (https://www.clubnl.ae). ★★★★★ Integer Vastgoed is een ontwikkelaar van vastgoedprojecten in het binnenland en het buitenland (onder meer in Europa en Dubai). In Nederland timmert zij vooral aan de weg in Almere. Na de eerdere successen van 'Oasis Beach (1 t/m 5)' en 'Oasis Villa's', wordt nu het project 'Oasis City' gerealiseerd. Het complex ligt op gunstige locatie in het centrum van Almere Stad. Er komen 65 luxe appartementen, voorzien van hoge ramen, waardoor er veel lichtinval maar ook een geweldig uitzicht is. Integer Vastgoed zoekt overigens investeerders/partners voor nieuwe projecten. Meer informatie: www.integervastgoed.nl (https://www.integervastgoed.nl).
03:563 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.10 | SCA Technologies Dubai
Seizoen 10 | Items
Bouw & IndustrieReizen & Recreatie

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.10 | SCA Technologies Dubai

Hans Huijskens van het industriële bedrijf SCA Technologies legt uit hoe zijn onderneming in Dubai onder meer enorme 'kabellegcarrousels' maakt, voor platforms en schepen. ★★★★★ Begin 2023 ging ras-ondernemer Hemmie Kerklingh met onze cameraploeg naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, om een mooie reportage ten behoeve van seizoen 9 van Ondernemerslounge te maken over de schier oneindige zakelijke mogelijkheden die Dubai biedt. In seizoen 10 ging ons team opnieuw naar Dubai. Wij bezochten toen o.a. Pascal Persoon van Dubai Platinum, Hans Huijskens van SCA Technologies, Jeroen van Dijk van JW Real Estate Dubai en Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed, die we ook kennen van zijn vastgoedactiviteiten in Nederland. Meer informatie: www.sca-tech.ae (https://www.sca-tech.ae).
03:303 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.09 | Dubai Platinum Real Estate
Seizoen 10 | Items
Beleggen & VermogensbeheerInformatie & CommunicatieReizen & RecreatieVastgoed & Makelaardij OG

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.09 | Dubai Platinum Real Estate

We zijn opnieuw in de spectaculaire wereldstad Dubai, waar we nu te gast zijn bij Pascal Persoon van Dubai Platinum. Hij legt ons uit hoe we kunnen investeren in vastgoed aldaar. ★★★★★ Begin 2023 ging ras-ondernemer Hemmie Kerklingh met onze cameraploeg naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, om een mooie reportage ten behoeve van seizoen 9 van Ondernemerslounge te maken over de schier oneindige zakelijke mogelijkheden die Dubai biedt. In seizoen 10 ging ons team opnieuw naar Dubai. Wij bezochten toen o.a. Pascal Persoon van Dubai Platinum, Hans Huijskens van SCA Technologies, Jeroen van Dijk van JW Real Estate Dubai en Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed, die we ook kennen van zijn vastgoedactiviteiten in Nederland. Meer informatie: www.dubaiplatinum.com/nl (https://www.dubaiplatinum.com/nl).
03:593 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.02 | Hemmie bij Campergallery Apeldoorn
Seizoen 10 | Items
Mobiliteit & Auto'sReizen & Recreatie

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.9.02 | Hemmie bij Campergallery Apeldoorn

Ras-ondernemer Hemmie Kerklingh is op bezoek bij de Campergallery in Apeldoorn om 'een huis op wielen' voor zichzelf uit te zoeken. Timo en Francisca helpen hem graag. ★★★★★ De Campergallery is sinds 1990 actief in de camperbranche. Op haar royale vestiging in Apeldoorn staat altijd een breed en gevarieerd aanbod van voornamelijk jonggebruikte campers met scherpe prijzen en aantoonbaar lage kilometerstanden. Het ervaren team van de Campergallery biedt u altijd persoonlijk advies, 100% transparantie en een ongekende service. Dus bent u van plan om een camper aan te schaffen, dan bent u bij de Campergallery Apeldoorn aan het juiste adres. Ook voor ondernemers zijn er interessante mogelijkheden. Meer informatie: www.campergallery.nl (https://www.campergallery.nl). ★★★★★ Nadat ras-ondernemer Hemmie Kerklingh begin 2021 - na meer dan vijftig jaar - zijn onderneming KAV Autoverhuur verkocht had, stortte hij zich volledig op zijn moderne mobiliteitsconcept KAV2GO, waarmee eenvoudig - bijvoorbeeld via een zogeheten 'kiosk' of 'klantenzuil' - direct een bestelbus gehuurd kan worden bij bouwmarkten, meubelboulevards en tuincentra, zoals Praxis, Hornbach, Gamma en IKEA. Dit is bijvoorbeeld handig als iemand een grote aankoop doet. Oud-woordvoerder van de Amsterdamse Politie Klaas Wilting is ambassadeur van het bedrijf. Meer informatie: www.kav2go.nl (https://www.kav2go.nl).
03:283 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.8.07 | The Art of Living in Spain (nabij Murcia)
Seizoen 10 | Items
Reizen & RecreatieVastgoed & Makelaardij OG

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.8.07 | The Art of Living in Spain (nabij Murcia)

We zijn weer op het vastgoedproject Las Vistas Altaona, nabij Murcia in Spanje, waar Ted Oorbals van The Art of Living in Spain ons het project en de faciliteiten laat zien. ★★★★★ The Art of Living in Spain voert reeds sinds 1999 vastgoed-gerelateerde diensten uit in Spanje. Het bedrijf heeft een Nederlands managementteam en werkt, in het kader van een bijzonder vastgoedproject in Murcia, samen met Hannibal Europe. Reeds in 2021 liet Ted Oorbals van The Art of Living ons in Ondernemerslounge de regio Murcia zien. In 2023 zijn we opnieuw in Spanje en toont Oorbals ons hoe ver het project gevorderd is. Hij zoomt onder meer in op de bouwkwaliteit, die veel hoger ligt dan u van een Spaans vastgoedproject zou verwachten. Meer informatie: www.theartoflivinginspain.com (https://www.theartoflivinginspain.com).
04:194 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.8.04 | Thij Verspaget van Park Berkenrhode
Seizoen 10 | Items
Maurice VollebregtReizen & RecreatieVastgoed & Makelaardij OG

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.8.04 | Thij Verspaget van Park Berkenrhode

Presentator Maurice Vollebregt wisselt met Thij Verspaget, eigenaar en directeur van Park Berkenrhode, van gedachten over investeren in vastgoed op Berkenrhode Resort Valley. ★★★★★ In het hart van de Veluwe vinden we het luxe vakantiepark Park Berkenrhode. In Ondernemerslounge vertellen diverse specialisten van dit park over de nieuwste ontwikkelingen: Landgoed Oud Beekdal en Berkenrhode Valley. Op deze nieuwe delen van het park, heeft u - net als op het traditionele Park Berkenrhode - de mogelijkheid om te investeren in duurzame en hoogwaardige vakantiewoningen. U kunt hierbij rekenen op een uitstekend rendement door (gedeeltelijke) verhuur. Geniet zorgeloos van de natuur, luxe en wellness met uw duurzame investering bij Berkenrhode! Meer informatie: www.berkenrhode.nl (https://www.berkenrhode.nl).
03:494 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.8.02 | Ralph Beuselinck van Drumelia
Seizoen 10 | Items
Maurice VollebregtReizen & RecreatieVastgoed & Makelaardij OG

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.8.02 | Ralph Beuselinck van Drumelia

Nadat Chantal Boschker van Den Leeuw de koffie gebracht heeft, spreekt vastgoedexpert Ralph Beuselinck van Drumelia Real Estate over vastgoed in en rondom Marbella. ★★★★★ Drumelia Real Estate werd opgericht in 2003 en is inmidels een toonaangevende onderneming die zich - in de hoedanigheid van zowel aan- als verkoopmakelaar - richt op het meest luxe vastgoed in en rondom het Spaanse Marbella. Bij Drumelia werken 45 medewerkers van meer dan 18 nationaliteiten. Het bedrijf heeft wereldwijd cliënten, onder meer in België en Nederland. In Ondernemerslounge vertelt specialist Ralph Beuselinck ons over de mogelijkheden om Drumelia in te schakelen. Ook laat hij ons in Spanje het chique kantoor en een majestatische villa zien. Meer informatie: www.drumelia.com (https://www.drumelia.com).
04:354 maanden geleden
Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.7.08 | Campergallery Apeldoorn (deel 3)
Seizoen 10 | Items
Laurien VerstratenMobiliteit & Auto'sReizen & Recreatie

Ondernemerslounge (RTLZ) | 10.7.08 | Campergallery Apeldoorn (deel 3)

Timo van de Campergallery Apeldoorn showt presentatrice Laurien Verstraten vandaag drie luxe campers. De derde camper is een halfintegraal-camper van het merk Benimar. ★★★★★ De Campergallery is sinds 1990 actief in de camperbranche. Op haar royale vestiging in Apeldoorn staat altijd een breed en gevarieerd aanbod van voornamelijk jonggebruikte campers met scherpe prijzen en aantoonbaar lage kilometerstanden. Het ervaren team van de Campergallery biedt u altijd persoonlijk advies, 100% transparantie en een ongekende service. Dus bent u van plan om een camper aan te schaffen, dan bent u bij de Campergallery Apeldoorn aan het juiste adres. Ook voor ondernemers zijn er interessante mogelijkheden. Meer informatie: www.campergallery.nl (https://www.campergallery.nl).
02:064 maanden geleden